Випробування

Звіт про результати досліджень покриттів ZINGA на корозію в різних випробуваннях



Вих.: W/звіт/ АТС59аen
АТС/59А/031286/Z.M.

Зразки сталі, покриті гарячим цинкуванням або покриттям Zinga-Kaltzink HS 300 AGESO, будуть піддані «сольовому туману» протягом 1000 годин відповідно до ASTM B-117.
Результати попередньої оцінки Zinga, проведеної для Galvateh Limited [1], показали, що гальванічний захист, запропонований для сталі покриттям Zinga, можна порівняти з захистом, що забезпечується гальванічним цинкуванням.
На прохання М. Віллемота компанія Zingametall, Eke, Лабораторією опору матеріалів, відділ корозії, були проведені протягом 3000 годин випробувань на «соляний туман» на декількох сталевих пластинах, оброблених Zinga.
За запитом М.Віллемота лабораторією електронної мікроскопії було проведено протягом 2000 годин випробування на "солоний туман" на трьох різних зразках з цинковим покриттям
Виконує порівняльне випробування на "солоний туман" на двох наборах зразків протягом максимального періоду часу 1000 годин. Звіт з втрат у масі та зовнішньому вигляду.
На прохання М. Віллемота, ZingaMetall, Лабораторія технічної хімії, визначила вплив температур нижче температури замерзання на якість Zinga і якість гальванічної плівки.
Адгезія по DIN 53152 (метод поперечних насічок). Примітка: Всі вимірювання проводилися на зразках, пофарбованих готовим до використання покриттям Zingа.
Метою випробувань реагування на пожежу є визначення поведінки матеріалу під час пожежі, а також горючості матеріалів.
Набір сталевих пластин, покритих Zinga, був підданий випробуванню на поширення поверхневого полум'я відповідно до BS476: Частина 7:1987.
На прохання М. Віллемота, Сінгамалл, Еке, Лабораторії технічної хімії було запропоновано провести дослідження сумісності покриття Zingа, що використовується в якості грунтовки.
На прохання М. Віллемота, Сінгамалла, Еке в лабораторії технічної хімії були проведені дослідження стійкості покриття Zingа до дії різних розчинників з метою встановлення сумісності покриття, нанесеного в якості грунтівки, з різними видами покриттів.
На прохання пана Г. ВІЛЛЕМОТА, ZingaMetall, Еке, Бельгія, Лабораторія Cоете з досліджень на міцність матеріалів, відділ корозії, провела повне випробування іпотеки без покриття та покриття Zinga.
На прохання М. Віллемота, Сінгамалла, Еке в лабораторії технічної хімії при Гентському університеті був проведений порівняльний аналіз захисної дії Zinga на сталеву поверхню з захисною дією звичайного гальванічного покриття на сталь.
Мета випробувань - з'ясувати, скільки повторного розчинення можна виконати між новим шаром Zingа і попереднім вже існуючим шаром.
На прохання М. Віллемота, ZingaMetall, Еке в лабораторії технічної хімії були проведені дослідження гальванічної взаємодії покриття Zinga і сталі з гарячим цинкуванням покриття.
Зразок звіту про випробування покриття ZINGA. Для випробувань і порівняльного аналізу були отримані зразки рідкого складу ZINGA і металевих пластин, покритих складом ZINGA.
Завдання: Перевірка твердості покриття ZINGA
Місце проведення: Технічна лабораторія SGS AXA-MED, Брюгге.
Дата:20/09/2001
Випробування проводилися в Білоруському національному технологічному університеті
Випробування проводилися в Командно-Інженерному інституті МНС Республіки Білорусь